Saltar apartados

Departament d'Edificació i Urbanisme - Notícies publicades en Novembre, 2019

2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Novembre, 2019
 • Dimecres, 20
 • Jornada peygran

  Jornada Tècnica de l'empresa PEYGRAN

   

  El pròxim pròxim dia 5 de desembre d'11.00 a 12.30 h en la sala d'actes de la Politècnica IV, l'empresa PEYGRAN realitzarà una Jornada Tècnica sobre els paviments elevats exteriors.

  S'ensenyaran mostres de suports regulables (plots), rajoles i complements per a poder veure'ls i tocar-los.

  Us convidem a participar en aquesta jornada.

 • Dijous, 7
 • Jornada tècnica prevenció

  Jornada Tècnica gratuïta (prèvia inscripció) de prevenció: Integració de la prevenció des del projecte. Noves eines i tecnologies per a una integració eficaç

           

  Data: 15 de novembre de 2019
  Horari: 9:30-14:15 hores
  Lloc: Saló d'Actes de l'edifici Politècnica IV de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant  
           
  La jornada és gratuïta, però la capacitat de públic és limitada, per la qual cosa per a assistir-hi és NECESSARI INSCRIURE-S'HI prèviament ací:
  https://www.fundacionlaboral.org/formulario/jornadas-tecnicas-de-divulgacion-flc-oppc-universidad-de-alicante-15112019

  El pròxim 15 de novembre se celebrarà en la sala d'actes de la Politècnica IV de l'Escola Politècnica Superior d'Alacant una jornada tècnica que abordarà les novetats i aspectes fonamentals per a una correcta integració de la prevenció de riscos laborals des de la fase de projecte.

  És una jornada dirigida a estudiants i titulats tècnics de prevenció de riscos laborals, arquitectes, arquitectes tècnics o enginyers, ja que s'hi tractaran tant qüestions que cal tenir en compte en l'elaboració del projecte com en l'execució des del punt de vista de la prevenció de riscos laborals.

  Aquesta jornada és especialment enriquidora atès que, a més de tractar una de les assignatures pendents, com ara els aspectes de seguretat i salut que cal tenir en compte des de la mateixa concepció del projecte, abordarà les noves tecnologies i eines sobre la gestió de la PRL en les obres de construcció. 

  Per a fer-ho, s'exposaran diversos exemples, mitjançant l´ús d'una aplicació específica que permet la integració PRL en entorn de treball col·laboratiu BIM, i que ha desenvolupat la Fundació Laboral de la Construcció i l'empresa CYPE Enginyers. 

  Així mateix, es mostraran les noves solucions i avanços tecnològics, que s'estan incorporant en el mercat, en matèria de mitjans de protecció col·lectiva i equips temporals de treball, per al correcte desenvolupament de les activitats més importants i habituals en obres d'edificació, que porten implícites el risc de caiguda a diferent nivell. 

  De tots aquests aspectes especialitzats en matèria de PRL en el sector de la construcció, ens traslladarà la seua visió, coneixement, i experiència en la matèria, dues institucions tan importants i especialitzades en aquesta matèria, com són l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant i l'Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball d'Alacant.

 • Tornar al tauler principal

Departament d'Edificació i Urbanisme


Universitat d'Alacant
Politècnica IV, mòdul III, 1a planta
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3652

Fax: (+34) 96 590 3820

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464