Saltar apartados

Departament d'Edificació i Urbanisme - Notícies publicades en Novembre, 2019

2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Novembre, 2019
 • Dimecres, 20
 • Jornada peygran

  Jornada Tècnica de l'empresa PEYGRAN

   

  El pròxim pròxim dia 5 de desembre d'11.00 a 12.30 h en la sala d'actes de la Politècnica IV, l'empresa PEYGRAN realitzarà una Jornada Tècnica sobre els paviments elevats exteriors.

  S'ensenyaran mostres de plots, rajoles i complements per a poder veure'ls i tocar-los.

  Us convidem a participar en aquesta jornada.

 • Dijous, 7
 • Jornada tècnica prevenció

  Jornada Tècnica gratuïta (prèvia inscripció) de prevenció: Integració de la prevenció des del projecte. Noves eines i tecnologies per a una integració eficaç

           

  Data: 15 de novembre de 2019
  Horari: 9:30-14:15 hores
  Lloc: Saló d'Actes de l'edifici Politècnica IV de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant  
           
  La jornada és gratuïta, però l'aforament limitat, per la qual cosa per a assistir és NECESSARI INSCRIURE'S prèviament ací:
  https://www.fundacionlaboral.org/formulario/jornadas-tecnicas-de-divulgacion-flc-oppc-universidad-de-alicante-15112019

  El pròxim 15 de novembre es celebrarà en el Saló d'actes de la Politècnica IV de l'Escola Politècnica Superior d'Alacant una jornada tècnica que abordarà les novetats i aspectes fonamentals per a una correcta integració de la prevenció de riscos laborals des de la fase de projecte.

  És una jornada dirigida a estudiants i titulats tècnics de prevenció de riscos laborals, arquitectes, arquitectes tècnics o enginyers, doncs es van a abordar tant qüestions a tenir en compte en l'elaboració del projecte com per a l'execució del mateix des del punt de vista de la prevenció de riscos laborals.

  Aquesta jornada resulta especialment enriquidora, atès que, a més de tractar una de les assignatures pendents, com són els aspectes de seguretat i salut a tenir en compte des de la pròpia concepció del projecte, abordarà les noves tecnologies i eines sobre la gestió de la PRL en les obres de construcció. 

  Per a açò, s'exposaran diversos exemples, mitjançant utilització d'una aplicació específica que permet la integració PRL en entorn de treball col·laboratiu BIM, i que ha sigut desenvolupada per la Fundació Laboral de la Construcció i l'empresa CYPE Enginyers. 

  Així mateix, es mostraran les noves solucions i avanços tecnològics, que s'estan incorporant en el mercat, en matèria de mitjans de protecció col·lectiva i equips temporals de treball, per al correcte desenvolupament de les activitats més importants i habituals en obres d'edificació, que porten implícites el risc de caiguda a diferent nivell. 

  De tots aquests aspectes especialitzats en matèria de PRL en el sector de la construcció, ens traslladarà la seua visió, coneixement, i experiència en la matèria, dues institucions tan importants i especialitzades en aquesta matèria, com són l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant i l'Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball d'Alacant.

 • Tornar al tauler principal

Departament d'Edificació i Urbanisme


Universitat d'Alacant
Politècnica IV, mòdul III, 1a planta
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3652

Fax: (+34) 96 590 3820

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464